Parteneri Divertiland 2016

 lDivertiland
Bosch-LifeClip-RO-4C-Right
Bosch Romania
Logo Zuzuz Bifidus editabilZuzu Bifidus, gama de iaurturi cu culturi lactice vii, aduce in aceasta vara doua sortimente noi, racoritoare si foarte hranitoare: Cereale si Portocale cu piersici. Despre ele si alte sortimente Bifidus, Zuzu spune mai multe in platforma „Obiceiuri sanatoase pentru echilibrul tau zilnic”.                Exista numerosi factori care pot afecta flora de protectie a organismului, iar in caz particular, dezechilibrul alimentar poate duce la probleme de sanatate. Pentru consumatorii atenti dar si mai putin atenti la ceea ce mananca, pentru cei care au grija de familie si constientizeaza nevoia de echilibru, Zuzu a lansat, in vara anului trecut, iaurturile de baut Zuzu Bifidus cu culturi lactice vii, care contribuie la echilibrul sistemului digestiv.

Zuzu Bifidus a pregatit ceva special si pentru vara aceasta. Zuzu Bifidus iaurt de baut cu portocale si piersici, o combinatie unica pe piata, este un iaurt racoritor care aduce gustul plin al verilor aromate. Zuzu Bifidus iaurt de baut cu cereale este o sursa hranitoare de fibre din tarate de secara, ovaz si grau.

Campania de comunicare pentru lansarea celor doua produse noi va debuta la mijlocul lunii iunie cu un spot TV, activari in-store, online si BTL. Campania vine cu un premiu numai potrivit pentru o vara fierbinte – o excursie la Barcelona! Consumatorii sunt invitati sa acceseze website-ul www.zuzubifidus.ro, sa-si testeze echilibrul cu aplicatia de pe site, iar daca reusesc sa puna elementele in echilibru vor fi automat inscrisi in tombola pantru un city break la Barcelona. Perioada concursului este 16.06 – 17.08.2016, iar participarea la concurs nu este conditionata de achizita de produse.

Lasa-l pe Zuzu sa-ti ofere placerea de a incerca noile iaurturi de baut cu Cereale sau Portocale si piersici impreuna cu sansa de a castiga o vacanta in frumoasa Barcelona!


LogoRomBatonul Rom si Kandia ne indulcesc la concursul de la Comana:)
Lansat în 1964, ROM Autentic a fost primul baton de ciocolată de pe piaţa românească. În cei 48 de ani de existenţă pe piaţă, el a rămas, practic, neschimbat păstrând același gust tare, inconfundabil, care oferă senzații tari românești fiind și îmbrăcat în culorile reprezentative ale României. Rom Autentic este cel care și-a făcut un obicei din a promova România și valorile românești, tradiționale.
ROM te sustine pe TINE: roman frumos, sportiv, cu pofta de viata si pus sa termini cursa.
ZVAC la pedalat!
high5logoHigh5 este o companie din Marea Britanie condusă de sportivi.
Noi am concurat în multe dintre cele mai dure concursuri la nivel mondial și avem ani de experiență competitionala acumulata. Știm din experiența personală cât de important este sa obtinem alimentatia absolut corecta și ceea ce este nevoie pentru a concepe un produs de nutritie sportiva. High5 are legături strânse cu universitățile de prestigiu și lideri de grupuri de cercetători de renume. Combinand abordarea noastră practică cu cele mai recente descoperiri in evoluția științei sportului, rezulta produsele High5 care sunt întotdeauna la nivelul asteptarilor si 100% potrivite scopului.
Pe scurt, nu contează cât de greu este, produsele noastre va asigura că aveti randament si savurati evenimentul la care participati.High5 este un lider in nutritie de sport de performanță.
Batoanele noastre, gelurile și băuturi alimenteaza multi dintre cei mai buni sportivi din lume. Noi combinam cele mai recente descoperiri în domeniul științei sportului cu ani de experiență competitionala pentru a crea produse care te vor ajuta să prestezi la maxim, indiferent de capacitatea ta.
High5 a dezvoltat pas cu pas ghiduri de nutriție specifice greutatii tale corporală, sportului practicat, duratei efortului si conditiilor meteo din ziua evenimentului. Confirmate de către sportivi în multe dintre cele mai dificile compeitii mondiale, aceste ghiduri pot da rezultate foarte bune.Mai multe informatii despre produsele High5 aici.
Logo-VelopediaVelopedia: For those about to Bike, we salute You!
La Velopedia clientii sunt cea mai importanta parte din ceea ce facem. Placerea pedalatului este cel mai important lucru pe care voi trebuie sa il simtiti. Vrem ca cei care ne trec pragul sa simta diferenta intre serviciile noastre si restul.
Libraria SophiaLibraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColorFullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.

Logo-FRULI

 Vino alaturi de noi!Interesat sa devii partener al competitiei? Vezi oferta de sponsorship. Te asteptam cu drag!

Cine vorbeste despre noi:

Advertisements