Parteneri Comana Bike Fest 2014

LogoRadlerCuLamai Ciuc Radler
Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și încurajează toți tinerii să încerce și să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.
Skil 90 years Skil – Tot ce ai nevoie
Skil ştie mai bine decât oricine care este cel mai important lucru pentru ca lucrările să fie efectuate uşor şi rapid. Iar sarcina uneltelor electrice este de a face ca lucrarea să fie mai uşoară – nu mai dificilă sau mai complicată. De asemenea, Skil s-a concentrat mereu pe dezvoltarea unor produse inteligente care să fie accesibile şi uşor de utilizat. O filosofie care a făcut ca brand-ul Skil să fie printre cele mai importante mărci din lume în domeniul uneltelor electrice. In momentul de fata, brandul Skil ofera scule electrice pentru segmentele DIY, Profesional si de Gradinarit.
LogoRom Batonul Rom si Kandia ne indulcesc la concursul de la Comana:)
Lansat în 1964, ROM Autentic a fost primul baton de ciocolată de pe piaţa românească. În cei 48 de ani de existenţă pe piaţă, el a rămas, practic, neschimbat păstrând același gust tare, inconfundabil, care oferă senzații tari românești fiind și îmbrăcat în culorile reprezentative ale României. Rom Autentic este cel care și-a făcut un obicei din a promova România și valorile românești, tradiționale.
ROM te sustine pe TINE: roman frumos, sportiv, cu pofta de viata si pus sa termini cursa.
ZVAC la pedalat!
Logo-Velopedia Velopedia: For those about to Bike, we salute You!
La Velopedia clientii sunt cea mai importanta parte din ceea ce facem. Placerea pedalatului este cel mai important lucru pe care voi trebuie sa il simtiti. Vrem ca cei care ne trec pragul sa simta diferenta intre serviciile noastre si restul.
MosIonRoataFelt Moș Ion Roată s-a născut, pe 16 Noiembrie 2009, din dragoste pentru sport, pentru ciclism, pentru efortul extrem al cicliștilor.
Numele a fost dat din joaca!
Obiectivul nostru este să convingem, familiile de români, că sportul în general, ciclismul în particular, dragostea față de natură, toate și fiecare în parte, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambițios și mai optimist.
Ne simțim obligați, sa convingem părinții copiilor noștri, că prin ciclism pot avea prieteni mai mulți (și mai sinceri), că familiile devin mai unite, cu copii mai frumoși și mai deștepti.
logo Bike Nature
Partener Probono
Bike Nature ofera o gama variata de biciclete, piese, accesorii si echipament, fabricate de producatori cu tradite, recunoscuti pentru inovatie si calitate la nivel mondial in acest domeniu.
Am construit Bike Nature on line si pentru clientii lipsiti de timp, unde cu un simplu click se pot face comenzi, onorandu-le in cel mai scurt timp si livrandu-le la adresa dorita.
FULGA2 Viziteaza Lumea Fulga!Fulga cu retete pentru copii reusiti
Libraria Sophia Libraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColor FullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
Calipso
Vino alaturi de noi!
Advertisements