Parteneri 2015

Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative.
Brandul Dremel a fost lansat în 1932, de către A. J. Dremel, care a creat prima unealtă multifuncţională din lume. În prezent, compania se dedică producerii şi creării sistemelor pentru unelte uşor de folosit Versatile Tool™, punând accent pe calitate şi adresându-se persoanelor care au o varietate mare de hobby-uri creative şi sunt pasionate de bricolaj. Uneltele Dremel sunt create pentru proiecte de reparaţii de interior şi exterior, restaurare auto, tâmplărie, machete, dar şi pentru multe alte proiecte creative de la bijuterii la colaje. Uneltele din gama Dremel Versatile Tool Systems™ sunt compacte, versatile şi extrem de precise, cu sisteme multifuncţionale, pentru tăiere în spirală, lipire şi multe alte funcţii. Pentru toate produsele sunt prevăzute accesorii şi dispozitive speciale, care fac viaţa mai uşoară şi permit crearea de detalii şi efectuarea de operaţiuni complexe.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.dremel.ro.
logo zuzuZuzu
Inovația este promisiunea pe care Albalact a făcut-o consumatorilor săi acum aproape un deceniu, când a lansat Zuzu – unul dintre cele mai carismatice, calde și neconvenționale brand-uri românești de lactate. Nu doar personalitatea l-a făcut pe Zuzu un brand inovator, ci și produsele din portofoliu, dar mai ales ambalajele. În 2006, anul lansării sale, Zuzu a adus în premieră pe piața din România primul lapte pasteurizat în cutie de carton Tetra Top.
Originalitatea și spiritul modern l-au impus pe Zuzu brand-ul numărul 1 pe segmentul laptelui pasteurizat, după doar un an de la lansare. Din septembrie 2008, Zuzu deține poziția de lider în total piață de lapte (pasteurizat și UHT).
LogoRomBatonul Rom si Kandia ne indulcesc la concursul de la Comana:)
Lansat în 1964, ROM Autentic a fost primul baton de ciocolată de pe piaţa românească. În cei 48 de ani de existenţă pe piaţă, el a rămas, practic, neschimbat păstrând același gust tare, inconfundabil, care oferă senzații tari românești fiind și îmbrăcat în culorile reprezentative ale României. Rom Autentic este cel care și-a făcut un obicei din a promova România și valorile românești, tradiționale.
ROM te sustine pe TINE: roman frumos, sportiv, cu pofta de viata si pus sa termini cursa.
ZVAC la pedalat!
Logo-VelopediaVelopedia: For those about to Bike, we salute You!
La Velopedia clientii sunt cea mai importanta parte din ceea ce facem. Placerea pedalatului este cel mai important lucru pe care voi trebuie sa il simtiti. Vrem ca cei care ne trec pragul sa simta diferenta intre serviciile noastre si restul.
Libraria SophiaLibraria Sophia din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColorFullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
 lDivertiland
 Calipso
 Vino alaturi de noi!Interesat sa devii partener al competitiei? Vezi oferta de sponsorship. Te asteptam cu drag!

Cine vorbeste despre noi:

freerider logo-romaniapozitia
Advertisements