Parteneri 2013

MosIonRoataFelt Moș Ion Roată, s-a născut, pe 16 Noiembrie 2009, din dragoste pentru sport, pentru ciclism, pentru efortul extrem al cicliștilor.
Numele a fost dat din joaca!
Obiectivul nostru este să convingem, familiile de români, că sportul în general, ciclismul în particular, dragostea față de natură, toate și fiecare în parte, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambițios și mai optimist.
Ne simțim obligați, sa convingem părinții copiilor noștri, că prin ciclism pot avea prieteni mai mulți (și mai sinceri), că familiile devin mai unite, cu copii mai frumoși și mai deștepti.

Partener ProBono

Primul magazin TEO BIKES a fost deschis in octombrie 2011 in sectorul trei vis-a-vis de intrarea Alexandru Ioan Cuza in parcul IOR-TITAN, la parterul unui complex nou si avand o suprafata de expunere de peste 200 mp.

In pofida situatiei economice din Romania nu am renuntat la calitatea produselor si am incercat sa aducem modele noi, inedite precum si accesorii deosebite care nu se gasesc pe piata noastra.

In primavara 2012 acesta am deschis si un magazin la Iasi, in vecinatatea Palatului Culturii.

In magazinele noastre gasiti o gama variata de biciclete importate din Germania si SUA si un service de buna calitate.

De la noi se pot inchiria biciclete si ineditele tricicletele Spider Bikes.

Libraria Sophia LIBRARIA SOPHIA din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColor FullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
Isostar va oferi produse energizante in kitul de start
Aventuria.ro Aventuria.ro va oferi vouchere in kitul de start
Calipso
Vino alaturi de noi!

Cine vorbeste despre noi:

dirtbike-logo2
Advertisements