Parteneri 2013

Logo Skil Ai tot ce-ti trebuie Skil – Tot ce ai nevoie
Skil ştie mai bine decât oricine care este cel mai important lucru pentru ca lucrările să fie efectuate uşor şi rapid. Iar sarcina uneltelor electrice este de a face ca lucrarea să fie mai uşoară – nu mai dificilă sau mai complicată. De asemenea, Skil s-a concentrat mereu pe dezvoltarea unor produse inteligente care să fie accesibile şi uşor de utilizat. O filosofie care a făcut ca brand-ul Skil să fie printre cele mai importante mărci din lume în domeniul uneltelor electrice. In momentul de fata, brandul Skil ofera scule electrice pentru segmentele DIY, Profesional si de Gradinarit.
LogoRom Batonul Rom si Kandia ne indulcesc la concursul de la Comana:)ROM te sustine pe TINE: roman frumos, sportiv, cu pofta de viata si pus sa termini cursa.

ZVAC la pedalat!

logo Bike Nature Totul a inceput in toamna lui 2007… cand, intr-un garaj, ne-am propus sa facem mai mult decat  operatiuni de baza pentru intretinerea propriilor biciclete.
Echipa Bike Nature considera bicicleta ca find cea mai buna investitie pe care o puteti face pentru voi si pentru cei dragi, alegand din gama de biciclete pe care o punem la dispozitie: biciclete de munte (Mountain Bike), biciclete cross/touring, biciclete de sosea, biciclete de oras(city) de dama si barbatesti, biciclete pliabile, biciclete pentru cei mici (biciclete cu pedale sau fara, cu roti ajutatoare sau fara). In intampinarea tuturor clientilor, pe langa serviciile de calitate ce ne-au adus aprecierea dumneavoatra,  Bike Nature ofera o gama variata de biciclete, piese, accesorii si echipament, fabricate de producatori cu tradite, recunoscuti pentru inovatie si calitate la nivel mondial in acest domeniu.
Am construit Bike Nature on line si pentru clientii lipsiti de timp, unde cu un simplu click se pot face comenzi, onorandu-le in cel mai scurt timp si livrandu-le la adresa dorita.
SalvatiDunareaDelta ”Omul REînverzește locul” este un proiect implementat de Asociația Salvați Dunărea și Delta, în parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, sprijinit de Ministerul Educației Naționale, susținut de Dorna.
Campania se desfășoară în perioada 1 iunie- 31 octombrie 2013. În urma campaniei vor fi amenajate 20 de locuri, la nivel național.
În urma selectării unui spațiu, iniţiatorul proiectului va primi sprijin pentru adunarea voluntarilor pentru ecologizarea sau amenajarea unui spațiu.
Asociația Salvați Dunărea și Delta va oferi castigatorilor campaniei materialele necesare pentru curățarea/amenajarea zonei în valoare de 1.000 de Euro, TVA inclus.
logo isostar-01 Cu peste 35 de ani de experienţă în lucrul cu experti in nutritie si sportivi din multiple domenii de pe toate continentele, ISOSTAR este astazi marca nr. 1 in Europa de nutritie sportiva. În România, ISOSTAR este zi de zi alaturi de sportivii amatori sau profesionisti printr-o gama variata de produse, arome si formate, ce acopera nevoile nutriţionale ale sportivilor inainte, in timpul si dupa efort, atat la antrenamente cat si in competitii. Indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, nutritia corecta este esentiala in reusita sportiva!
Libraria Sophia LIBRARIA SOPHIA din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
FullColor FullColor ofera servicii intergrate de tipar digital si offset, creatie grafica si semnalistica, productie publicitara instalare si montaj, printare si copiere formate mari si mici. Calitatea imprimarilor trebuie sa fie una care sa permita punerea in valoarea a designului si a produselor si serviciilor promovate.
Calipso
decathlon
easylight logo

Partener Probono

Lanterna frontală face parte din echipamentul obligatoriu al oricărei expediţii montane.

Încă de la lansare, ideea ingenioasă de a a purta sursa de iluminare şi bateriile ataşate de o bandă elastică prinsă pe cap, lăsând mâinile libere, a prins foarte bine la public. Sistemul, promovat de Petzl de prin anii ‘70, a devenit popular în scurt timp, fiind considerat una dintre inovaţiile momentului.
Speologia este domeniul pe care lanterna frontală a pus indiscutabil “monopol” pentru că, de cele mai multe ori, dificultatea pasajelor parcurse necesită utilizarea ambelor mâini. Dar, în scurt timp, lanternele frontale şi-au mărit aria de acţiune şi, în prezent, pot fi utilizate în mai toate domeniile: expediţii speologice desigur, dar şi excursii, alergare, diverse tipuri de reparaţii (când ai nevoie de mâini libere), bicicletă sau în cort. Lanterna frontală a devenit obligatorie în recuzita de munte şi a competiţiilor montane. Ba mai mult, a pătruns pe teritoriul mai specializat al lanternelor profesionale – destinate entuziaştilor muntelui, aplicaţiilor militare şi chiar echipelor de salvare – şi al lanternelor de vânătoare. Secretul succesului este acelaşi: îţi lasă ambele mâini libere.

Vino alaturi de noi!

Cine vorbeste despre noi:

liberinmiscare.ro alternativ_logo_email
dirtbike-logo2 logo-romaniapozitia
 RADIO GIZI
Advertisements