Parteneri 2012

NavigatieGPS.ro este un site complet dedicat navigatiei GPS care si-a facut aparitia pe aglomerata piata e-commerce din Romania in 2008. Dumneavoastra, clientii, sunteti cei care dati nivelul acestui site. Noi va oferim produse de calitate intr-un site cu un continut clar si elocvent. Internetul inseamna viteza, iar noi nu dorim sa irosim timpul dumneavoastra. Preturile, stocurile si termenii de livrare sunt evidentiati clar.
Orice nelamurire aveti suntem gata sa o rezolvam telefonic sau prin e-mail, pentru ca perioada de cand ati intrat pe site-ul nostru si pana cand primiti produsul sa fie cat mai scurta si lipsita de probleme.
Alegand un produs Garmin, lider global in navigatie GPS, faceti o alegere excelenta.
MosIonRoataFelt Moș Ion Roată, s-a născut, pe 16 Noiembrie 2009, din dragoste pentru sport, pentru ciclism, pentru efortul extrem al cicliștilor.
Numele a fost dat din joaca!
Obiectivul nostru este să convingem, familiile de români, că sportul în general, ciclismul în particular, dragostea față de natură, toate și fiecare în parte, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambițios și mai optimist.
Ne simțim obligați, sa convingem părinții copiilor noștri, că prin ciclism pot avea prieteni mai mulți (și mai sinceri), că familiile devin mai unite, cu copii mai frumoși și mai deștepti.
Aventuria.ro Aventuria.ro si esti bun de drum!
aesthetics ONE Dental Center este un centru de excelenta in stomatologie estetica si implantologie orala situat in Bucuresti…
Pedalam alaturi de voi si… facem din stomatologie arta, iar din arta un mod de viata.
Libraria Sophia LIBRARIA SOPHIA din București, str. Bibescu Vodă nr. 19, este un loc de reflecţie şi de reculegere, de întâlnire şi dezbatere, între mii de volume ce-ţi oferă prietenia. Un spaţiu de confluenţă între cultură şi ortodoxie, între tradiție şi înnoire, între arta profană şi cea creștină.
Aici gasim • Artă • Religie • Carte pentru copii • Dicţionare • Filosofie • Istorie • Literatură • Psihologie • Sănătate.
Merită sacrificată puţină vreme pentru a răsfoi din cărţile noastre, sigur se găseşte ceva pe gustul şi spre folosul tău! Săptămânal au loc evenimente editoriale, lansări de carte, recitaluri de poezie sau muzică ori dezbateri!
Sportul pentru tine
Calipso
Vino alaturi de noi!

Cine vorbeste despre noi:

Extreme Addict
RADIO GIZI
Advertisements