Fara Taxa pentru Nemultumiti

Proiectul Garantie 100% a fost lansat in iulie 2013, insa cei nemultumiti au primit banii inapoi si inainte. Iata cine a beneficiat de programul Garantie 100%:

Serban Mestecaneanu, la editia Mai 2013, a solicitat transferul taxei de inscriere inainte de startul competitiei insa dupa perioada admisa prin regulament pentru transferul taxei. Nemultumit de raspuns, a transmis organizatorilor urmatorul email: “Va numiti tabere cu suflet, si daca nici in conditiile astea nu faceti transfer si va ascundeti dupa regulamente atunci nu stiu ce sa mai zic… Sunteti primii care organizeaza un maraton la care am platit deja si care mi-au dat un raspuns negativ la genul asta de cerere. Nu este vorba de suma ci de principiu, si nu, persoana respectiva nu se incadreaza in categoria respectiva [persoane cu venituri reduse].
In urma acestui email s-a luat act de nemultumirea dlui.Mestecaneanu si s-a returnat taxa, astfel incat sa o poata utiliza cum doreste.

Cecareanu Bogdan, la editia Mai 2013, si-a exprimat nemultumirea prin injurii la adresa concursului si organizatorilor pe retelele de socializare (Facebook). Dansul s-a suparat deoarece copilul sau, David, a pierdut podiumul in urma ajustarii clasamentului provizoriu si introducerii in categorie a unui alt copil, Luca Latea, a carui varsta fusese inscrisa gresit de mama sa. Organizatorii i-au propus o premiere speciala pentru David, pe care insa a refuzat-o. Din acest motiv dl.Cecareanu poate beneficia de returnarea taxei.

Stan Ionut Alexandru, si-a expirmat nemultumirea la editia din Octombrie 2012 prin injurii la adresa organizatorilor, pe retelele de socializare, impreuna cu alti utilizatori de Facebook. Intrebat prin sondaj daca solicita returnarea taxei, a raspuns pozitiv. Cererea sa a fost aprobata. Vezi detalii

Advertisements