Magazin BUS

Magazinul este in zona Halei Traian.
Adresa exacta este: Str.Traian, nr 98, sector 3

Va asteptam joi, 22 septembrie si vineri, 23 septembrie, in intervalul 19:00 – 21:00, pentru ridicarea kitului de start.

Advertisements

14 Responses to Magazin BUS

 1. Pingback: Numere de concurs | Comana Bike Fest

 2. Pingback: Kitul de Start | Comana Bike Fest

 3. Marius says:

  Salut,

  Se poate si putin mai de vreme de ora 19:00, adica ora 18:00?

 4. Radu says:

  Buna ziua
  In mod normal am raspunde da. Insa eu sunt foarte racit si altcineva nu poate ajunge mai repede dintre organizatori.
  Multumim pentru intelegere
  Radu

 5. Ciprian says:

  Si daca sunt din Bucuresti dar nu am timp de alergat si dupa pachete de start, nu il pot ridica Sambata, de la locul maratonului?
  Mi se pare un pic aiurea ca puneti lumea pe drumuri, cu mai putin de o saptamana ramasa pana la inceperea maratonului. Mi se pare absolut logic si normal ca participantii sa-si poata ridica numerele si pachetul de start in dimineata maratonului.

  • Radu says:

   Iertati-ne dorinta de a nu ne aglomera programul in ziua concursului. Nu incercam decat sa ne luam toate masurile pentru a putea organiza bine acest concurs. Pretentiile concurentilor sunt mari si trebuie sa fim si noi foarte atenti.
   Multumim de intelegere

 6. Adi says:

  Se poate plati pe loc la ridicarea kiturilor de start? Parca anul trecut s-a putut, nu mai tin minte.

 7. Liviu says:

  Salutare Radu, pot trece si ridica kiturile pt 5 prieteni? Vin cu chitantele cu care am achitat la Mos Ion Roata ieri.

  Este ok?

  Multumesc

 8. Bog says:

  Venim si cu actele de la casa daca este nevoie. Nu stiu cat de mult a straduiti sa iasa bine acest maraton ca parca niciodata nu vrea sa iasa. Chemati lumea din toata tara sa vina pana joi la Bucuresti ca sa isi ridice un numar de concurs, ori sunteti voi foarte comozi ori trebuie altcineva sa organizeze acest maraton. Nu mai spun de marcajele “excelente” de pe traseu.. aveti ocazia sa admirati toata padurea cu marcajele existente duminica trecuta… Sa speram la un an viitor mai bun. Ciao!

  • Radu says:

   Buna ziua
   Ne straduim cat de mult putem, din pacate nu avem un termen de comparatie. Suntem constienti ca mai facem inca multe greseli si ca poate nu vom reusi niciodata sa satisfacem pretentiile tuturor concurentilor. Incercam insa. De aceea ne ajuta comentariile negative, daca sunt obiective.
   Ca urmare dati-mi voie sa va intreb despre mesaj. De ce spuneti ca chemam lumea din toata tara? Am spus aici https://mtb.teamexpert.ro/taxa/#comment-469 ca sambata pot ridica kitul de start cei din provincie, care au achitat taxa.
   Metoda a fost copiata de la alti organizatori, la care si faceti referire probabil in comentariu. Dar poate ca suntem prea rigurosi, va asigur ca in niciun caz comozi, motiv pentru care ne cerem scuze si vom da kituri sambata tuturor celor care considera ca nu pot veni joi sau vineri (sau ruga pe cineva sa il ridice).
   Legat de marcaje, ce vreti sa spuneti? Traseul nu v-a placut cum este marcat, sunt prea multe marcaje, puteti fi mai explicit?
   Multumim

 9. Pingback: Suplimentare locuri | Comana Bike Fest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s