Parteneriat ProBono

PProBono.KTMLa Cupa Tabere cu Suflet MTB 2017, KTM a beneficiat, pentru a doua oara, de programul Parteneriat ProBono.

A fost o situatie cu totul fortuita. De dimineata, inainte de start, un domn din Sibiu impreuna cu fiul sau, au venit sa se inscrie. Este vorba de dl. Rares Macrea si de fiul sau Alex. Inscrierile se inchisesera cu o zi inainte, insa, pentru ca batusera atata drum, le-am permis sa participe fara probleme:)
Dupa inscriere, dl Macrea ne-a intrebat daca poate pune un cort, ca “sa se apare de soare”. Soarele lipsea cu desavarsire din peisaj, caci prognoza nu era cea mai buna, cu ceva cod de ploaie chiar, insa le-am permis, normal.
Intr-un moment de relaxare, cu putin timp inainte de Rider’s Meeting, am zarit cortul cu pricina si am inteles despre ce este vorba: in parcare aparuse un cort de prezentare KTM, cu doua biciclete expuse, agatate vizibil in partea de sus. Practic, KTM devenise mai vizibil decat sponsorii concursului:)
Intrebat despre acest lucru, dl Rares Macrea ne-a spus ca este “cortul echipei” si ca este ceva normal la competitiile de mtb, caface parte din “progresul competitiilor de mtb”. Pentru o Lume mai buna si pentru a fi o frana in calea progresului, am ales sa permitem cortul de prezentare si sa ajutam firma KTM, prin proiectul WeCare Parteneriat ProBono.

Nu este prima oara cand KTM Romania beneficiaza de programele WeCare. In urma cu 6 ani, la concursul mtb TeamXpert Bike Fest din septembrie 2011, KTM a fost sponsor Gold, insa distribuitorul de atunci, Popescu Eduard, a “uitat” sa trimita produsele agreate pentru premiere.

Parteneriat ProBono este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, prin care se doreste sa se transmita si firmelor, nu numai persoanelor fizice, un mesaj despre o Lume mai Buna. Cu sprijinul TeamXpert, se ofera ajutor Partenerilor aflati intr-o anumita dificultate.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2017, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet, Parteneri and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.