Traseele de concurs

TabereCuSuflet.0138Traseele pe care se va concura sambata, la Cupa Tabere cu Suflet MTB, au fost marcate!
“I have to give thumbs up for perfect marked track” – parerea unui conurent ceh, care a parcurs traseele:)

Marcarea pe drumul forestier si pe portiunea de la Susai a fost facuta de Sorin. Ca urmare, au fost puse multe benzi:)

A aparut si o modificare, din cauza ca Ocolul Silvic nu a indepartat pana in acest moment copacii cazuti (conform avizului prmit, numai ei pot face acest lucru) Speram sa se rezolve, insa, pentru orice eventualitate, am schimbat sensul de parcurgere, in asa fel incat portiunile cu pomi cazuti sa fie la urcare, nu la coborare. Astfel, se va urca pe Valea Limbaselul si se va cobori pe Valea Azugii.

Portiunea de coborare nou introdusa, numita Drumul Afinarilor, a fost marcata si ea. Au fost folosite marcaje orizontale (culoare) pentru vizibilitate la viteza mare. In doua zone cu coborari mai abrupte au fost puse semne de atentionare.
Petr Czilling, un concurent ceh care a parcurs, sambata, aceasta portiune de traseu, ne-a spus ca: “I have to give thumbs up for perfect marked track, which I could join last weekend. I could see all marks and oriented well.”
Sambata am parcurs Drumul Afinarilor pe jos, cu copiii din Tabere cu Suflet. Iata cateva poze de la aceasta tura pe blogul Tabere cu Suflet.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2017, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged . Bookmark the permalink.