Puncte pentru Invingatori

Cupa.TabereCuSuflet.0281Cupa Tabere cu Suflet MTB este o competitie de nivel EliteRide, rezultatele contand in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events. Astfel, castigatorii la traseul TeamXpert primesc 140 de puncte, iar cei de la traseul Narciselor, 120 de puncte. Copiii vor primi si ei cate 80 de puncte, iar rezultatele lor vor conta in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet. De asemenea, participarea la mai multe discipline aduce cu sine bonusuri suplimentare.

TeamXpert Sports Events este o serie de evenimente multidisciplinare, organizate de TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet, la mai multe discipline sportive. Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinara in randul participantilor.

Participantii primesc puncte in clasamentul Trofeului functie de locul obtinut. Astfel, castigatorii de la traseul TeamXpert primesc 140 de puncte. Iata Regulamentul si Graficul Punctelor.
Castigatorii de la categoriile de copii primesc cate 80 de puncte, iar rezultatele lor conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2017, Azuga, Cupa, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink.