Tura de Recunoastere

Cupa Tabere cu SufletDuminica, 7 mai, am fost in recunoastere pe traseele de concurs de la Cupa Tabere cu Suflet MTB 2017.

Tura de recunoastere a inceput cu coborarea pe Drumul Afinarilor, unde am vazut noua portiune introdusa anul acesta in Traseul TeamXpert.
TabereCuSuflet.0138Este o portiune tehnica si frumoasa, cu o lungimea de aproximativ 1 km. Se coboara prin padure cateva pante abrupte, pe o poteca a carei latime variaza intre singletrack si cativa metri. Chiar la inceputul coborarii, este un grup de pomi cazuti care urmeaza sa fie indepartati pana la concurs. Mai multe poze facute in tura de recunoastere, de pe aceasta portiune a traseului, gasiti aici.
Pe aceasta coborare sunt cateva puncte care trebuie negociate cu grija. Recomandam parcurgerea anterioara a buclei finale a Traseului TeamXpert!

Tura de recunoastere a continuat cu Traseul Narciselor. Am gasit cateva portiuni de zapada pe drumul forestier, care nu ne-au impiedicat insa, si care se vor topi cu siguranta pana la concurs. Pe Valea Limbaselul si pe culmea ce coboara din Clabucetul Azugii, in jurul km 20, am gasit 4 pomi cazuti, care vor fi indepartati pana la concurs.
Mai multe poze facute in tura de recunoastere, pe acest traseu, gasiti aici.

Cupa Tabere cu Suflet MTB are loc in weekendul 27-28 mai, la Azuga. Vor avea loc competitii de ciclism si alergare pentru copii si adulti, iar inscrierea se pot face aici. Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2017, Azuga, Cupa, Tabere cu Suflet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.