Puncte pentru Invingatori

TabereCuSuflet.045Cupa Tabere cu Suflet MTB de la Divertiland este o competitie de nivel HobbyRide, rezultatele contand in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events. Astfel, castigatorii primesc 100 de puncte, iar Copiii vor primi si ei cate 80 de puncte. Rezultatele lor vor conta in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet. Participarea la mai multe discipline aduce cu sine bonusuri suplimentare:)

TeamXpert Sports Events este o serie de evenimente multidisciplinare, organizate de TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet, la mai multe discipline sportive. Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinara in randul participantilor.

Participantii primesc puncte in clasamentul Trofeului, functie de locul obtinut. Astfel, castigatorii de la traseul TeamXpert primesc 100 de puncte. Iata Regulamentul si Graficul Punctelor.
Copiii concureaza pe traseul Tabere cu Suflet, iar castigatorii primesc cate 80 de puncte. Rezultatele lor conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Foto: Adrian Scurtu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Bucuresti, Cupa Tabere cu Suflet, Divertiland, TeamXpert Sports Events. Bookmark the permalink.