Vouchere

VoucherDivertilandAZ16Distractia continua dupa Competitiile Verii de la Azuga! Copiii care au participat la Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB au primit un eVoucher Tabere cu Suflet, iar cei a care au urcat pe podium, au primit un Voucher cu o intrare gratuita la Divertiland Playland. Toti participantii au primit un Voucher FullColor pentru printarea unui tricou:)

 


VoucherDivertilandAZ16Voucher Divertiland

Divertiland va invita la distactie:) In perioada 15.09.2016 – 30.11.2016 beneficiati de o gratuitate, pentru un copil, la Divertiland Playland. Si pentru ca distractia sa fie comlpleta, adultii beneficiaza de gratuitate! Nu trebuie decat sa prezentati la intrare acest voucher printat si sa va spuneti numele. Iata cateva informatii importante:

Adresa: Soseaua Pipera 59, Bucuresti
Atlas Business Center, Hala 3

Acces: Metrou Aurel Vlaicu (3 minute), RATB autobuzele 112 si 135, masina personala.

Puncte reper: Intre Autobaza CFR Constanta (Pipera) si Directia Inmatriculari Auto Pipera

Call Center:
021 – 9446
Program Call Center:
Miercuri – Duminica 10:00-17:00

Email: contact@divertiland.ro

Interval functionare:
Miercuri – Duminica: 12:00 – 21:00
Luni si Marti – INCHIS

Pretul biletului include accesul la toate atractiile parcului, ca si echipamentele speciale, precum cele utilizate la partia de schi. Oferta este valabila pentru toti cei care s-au clasat pe un loc in primii 3 la categoria de varsta la Competitiile Verii – Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB.

 


VoucherTS2016

eVoucher Tabere cu Suflet

Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii, ofera copiilor participanti la Competitiile Toamnei – Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB, cate un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 25 lei.


eVoucherul poate fi folosit pentru servicii Tabere cu Suflet, pana pe 15 septembrie 2016. Serviciile Tabere cu Suflet consta in Tabere si Activitati de Weekend.

Pentru a putea utiliza eVoucherul, iata ce trebuie facut:
– urmariti activitatile Tabere cu Suflet abonandu-va la Newsletter sau dand like si urmarind pagina de facebook,
– alegeti o Tabara sau o Iesire de Weekend,
Inscrieti-va si platiti avansul pana pe 15 septembrie 2016,
– trimiteti un email in care sa precizati Activitatea aleasa, codul eVoucherului primit si Codul Unic al copilului pe care l-ati primit la inscriere.
Nu este nevoie sa printati eVoucherul!


CuponVoucherul FullColor

Cu Voucherul FullColor beneficiati de o reducere de 30% la personalizarea tricourilor. Pentru a accesa aceasta oferta, mergeti la magazinul din Splaiul Independentei nr.2, cu acest Voucher printat. Pentru detalii sunati la 0722 55 00 11.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.