Ghidul Participantului

TeamXpert.014Iata cateva sugestii si informatii utile despre pregatire, start, reguli in timpul competitiei si multe altele, care sa va ajute sa aveti o experienta cat mai placuta:) Mult succes!

Toate informatiile sunt stranse in Ghidul Participantului pe care va rugam sa il consultati. Iata cateva lucruri mai importante:

Kiturile de Start se pot ridica sambata, de la Complexul Ski & Bike Resort Azuga sau duminica, de la loculd de start. Vezi Programul complet
La ridicarea kiturilor trebuie sa prezentati un act de identitate si declaratia semnata. Declaratiile se gasesc aici: Declaratie adult / Declaratie minor

TaxaDaca nu ati apucat sa platati taxa, o mai puteti face sambata, la ridicarea kitului. In ziua concursului nu se mai fac inscrieri si nu se mai admit plati.

Locul de desfasurare Startul este in  parcarea de la baza partiei Cazacu. Tot aici este si sosirea, cu exceptia Traseului TeamXpert care se incheie la 200 m de statia superioara a gondolei.

Cazare Vezi oferta

Hidratare si alimentare La concurs sunt mai multe puncte de alimentare si de hidratare din 5 in 5 km.

Masini:  Accesul masinilor este limitat pe traseu. Cu toate acestea riderii sunt rugati sa respecte regulile de circulatie si sa dea dovada de atentie in portiunile de traseu de pe drumul forestier.

Depasire Anuntati intentia de a depasi, strigand partea pe care doriti sa faceti depasirea. Strigand ”DREAPTA” il anuntati pe cel din fata ca veti depasi pe partea dreapta. RESPECTA TI SI VETI FI RESPECTAT. Respectati-l pe cel care va depaseste.

 Foto: Adrian Scurtu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.