Puncte de Alimentare

TeamXpert.005Pentru ca participantii sa aiba o experienta cat mai placuta si sa poata concura in conditii optime, vor fi organizate puncte de alimentare si hidratare din 5 in 5 km!

Parca niciodata nu au fost atat de dese punctele de alimentare si hidratare:) Am profitat de faptul ca maratonistii au nevoie de puncte de hidratare din 5 in 5 km si am creat o retea mult mai deasa decat cea obisnuita de la concursurile de ciclism. Astfel, pe traseu vor fi nu mai putin de 3 puncte de hidratare si 3 de alimentare, plus alte 3 izvoare marcate!

Punctele de Hidratare se gasesc la Start, km 5, km 10, iar la km 1, km 16 si km 23 se afla puncte de alimentare. La km 1 / km 16 este acelasi PA pe la care se trece de doua ori. Distantele corespunzand Traseului Tabere cu Suflet,  insa aceste puncte pentru toate traseele. La capatul Traseului TeamXpert (km 37) se afla un Punct de Alimentare ceva mai redus.

La Punctele de alimentare se vor gasi apa, banane, biscuiti, ciocolata, lamaie si glucoza, iar la punctele de hidratare se va gasi apa si unele dintre aceste produse in cantitati mai mici.

In plus, la start / finish va exista un frigider cu produse Zuzu!

Foto: Roxana Navruc

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.