Premii de la Bosch

hhaqt169Vesti bune de la Azuga! Castigatorii Competitiilor Verii – Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB – vor putea sa isi spele bicicleta oricand doresc: Bosch le oferă ca premii 4 maşini performante de spălat cu presiune înaltă! 🙂

Cu gama de mașini de curăţat cu înaltă presiune AQT, curățenia înseamnă efort minim și satisfacție maximă! Toate modele AQT sunt concepute pentru a transforma curățenia exterioară într-o delectare pentru toți utilizatorii, fiind în acelaşi timp uşor de depozitat. Modelul AQT 33-11 este cel mai mic şi mai compact, modelele AQT 35-12 şi AQT 35-12+ sunt potrivite pentru sarcini mai flexibile, iar AQT 37-13  este ideal pentru aplicaţii ample de curăţare.

Make it your home: Aceste maşini de curăţat cu înaltă presiune se pretează pentru o gamă largă de lucrări de curățenie din jurul casei și din grădină, de la curățarea mobilierului de grădină și spălarea mașinii, până la spălarea teraselor și a aleilor. Cu accesoriile de tip „faceți clic și începeți lucrul“ și un design compact, mobil, spălarea cu presiune este mai ușoară ca oricând.

Avantaje prinicpale:
– Instalare şi utilizare uşoară
– Curăţare eficientă
– Compact, economie de spaţiu
– Eficient sub aspect energetic

Făceți-i pe vecini să se întrebe cum reușiți!


hhaqt169

AQT 33-11

O soluție elementară pentru curățenie de bază. Ușor și compact, acest model este simplu de transportat și de depozitat.

Perfect pentru utilizare ocazională.

Pentru detalii suplimentare: AICI.

 

hhaqt009_Verpackungs_dyn

AQT 35-12 / AQT 35-12+

Sistemul „conectează și începe lucrul“ pentru o curățenie deosebită. Două modele practice, dotate cu caracteristici inovatoare pentru mai multă flexibilitate. Ușor de instalat și de manevrat, cele două maşini de curăţat cu presiune înaltă sunt potrivite pentru o mare varietate de lucrări de curățenie exterioară.

Mai multe detalii despre aceste modele AICI şi AICI.

 

hhaqt169

AQT 37-13

Soluția de curățare fără efort pentru uz casnic. Un model cu înaltă presiune pentru o curăţenie performantă pe toată suprafaţa. Design solid cu putere suplimentară pentru lucrări mai mari și pentru o murdărie mai rezistentă.

Detalii despre acest produs AICI!

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.