Premierea Trofeului Tabere cu Suflet

TabereCuSuflet.274Premierea castigatorilor Trofeului Tabere cu Suflet si a Trofeului TeamXpert Sports Events rezervat concurentilor peste 14 ani, va avea loc duminica, 12 iunie 2016, la Azuga, cu ocazia concursului de ciclism Cupa Tabere cu Suflet!

Trofeul Tabere cu Suflet 2015 a adus la start aproape 1000 de concurenti, care s-au intrecut in 54 de competitii la 8 discipline! Cei mai activi si cei care au participat la mai multe discipline au reusit sa stranga cele mai multe puncte. La baieti Radu Tipurita a obtinut 299 puncte, fiind urmat de Ted Savin cu 240 puncte si de Radu Arama cu 203 puncte. La fete s-a impus Sara Savin cu 685 de puncte, urmata de Mariuca Tipurita cu 327 puncte si Anna Matyas cu 241 puncte. Mai multe detalii aici

Trofeul TeamXpert Sports Events 2015  a fost castigat de Mihai Cristian Dan si Oana Rauta! Cristi a castigat trofeul gratie evolutiilor constante la cele 3 competitii de ciclism organizate de TeamXpert Sports Events in 2015: Comana Bike Fest, TeamXpert Bike Fest si On Top of the World. De asemenea, el a beneficiat de un bonus multisport, fiind prezent la o competitie de schi. Pe locurile urmatoare s-au clasat alti doi ciclisti valorosi: George Cristian Stan si Antonio Vieru.
La fete, Oana si-a adjudecat Trofeul datorita evolutiilor bune la concursurile de alergare. Ea a castigat cursa de semimaraton de la Maratonul Tabere cu Suflet si a terminat pe locul al doilea concursul de alergare montana On Top of the World Run Fest. Podiumul a fost completat de doua cicliste, Mihaela Diaconescu si Bianca Varga. Mai multe detalii aici

Premierea ambelor Trofee are loc duminica, 12 iunie 2016, la Azuga, cu ocazia concursului de ciclism Cupa Tabere cu Suflet MTB. 

Va asteptam cu drag!

Foto: Roxana Andreica Navruc

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, Tabere cu Suflet, TeamXpert Sports Events and tagged , , , , . Bookmark the permalink.