Voucher Tabere cu Suflet


VoucherTS2016.1Mai este o luna pana la concursurile de la Azuga, iar vestile bune continua:) Cei care achita taxa la Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet pana vineri, 13 mai, primesc un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 25 lei!

Valea Azugii este acum un loc plin de liniste. Din cand in cand vreun turist urca alene spre Cabana de vanatoare a lui Ceausescu sau vreo masina se hurducaie spre Izvorul cu apa vie. In rest, Primavara isi asterne in liniste mantia verde peste lume!

Fix peste o luna se va da startul in Cupa Tabere cu Suflet la mountainbike si alergare montana, iar lucrurile vor sta cu totul altfel:) Sute de copii si adulti vor fremata pe potecile marcate, iar padurea va rasuna de strigatele lor vesele! Nu rata ocazia de a fi printre ei!

Pentru ca mai este doar o luna pana la concurs, am decis sa marcam momentul oferind celor care se inscriu (si achita taxa) astazi si maine (12 si 13 mai 2016), un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 25 lei:) Voucherul este valabil in perioada mai-septembrie 2016 si poate fi folosit la toate activitatile Tabere cu Suflet: Tabere si Activitati de Weekend!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.