Satisfactie 100%

Ne dorim ca Satisfactia participantilor sa ramana unul din obiectivele principale si la competitiile de la Azuga!

Primul obiectiv al concursurilor pe care le organizam a fost, inca de la inceput, Securitatea. In urma unei perioade negre, cu campanii negative care vizau concursul nostru, am aspirat catre un al doilea obiectiv –  Satisfactia 100% a participantilor. In mai 2015 ne laudam ca am reusit acest lucru! Mai mult, am mentinut Satifactia 100% si la editia din septembrie 2015 a concursului:)
Indeplinirea acestui obiectiv nu este usoara, mai ales la competitiile de ciclism unde sunt multe interese, participantii sunt foarte vocali, iar unii organizatori se preteaza la actiuni, adesea murdare, de manipulare a acestora:(

Ne dorim ca Satisfactia 100% sa ramana unul din obiectivele principale si la competitiile de la Azuga! La sfarsitul zilei,  satisfactia participantilor este mai importanta decat partea materiala si se rasfrange luminos asupra vietii noastre!

Ce facem pentru a atinge acest obiectiv?
1. In primul rand nu ne propunem, din motive financiare sau pentru a impresiona sponsorii, un numar foarte mare de participanti.
2. Incercam sa comunicam cat mai bine, cinstit si transparent, toate aspectele legate de concurs.
3. Desi resursele sunt limitate, facem eforturi sa asiguram toate lucrurile de care are nevoie un concurent pentru a trece linia de sosire cu zambetul pe buze:)
4. Ne aplecam asupra copiilor oferindu-le trasee dedicate,  pentru o experienta reusita indiferent de varsta.
5. Si nu in ultimul rand, tinem cont de feedback si incercam sa imbunatatim continuu concursul.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam cu drag pe 12 iunie la Azuga!

Foto: Victor Sasu

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.