Noile Trasee

AzugaAu fost deschise traseele pe care se va concura la Cupa Tabere cu Suflet Azuga MTB din 12 iunie 2016!

La Cupa Tabere cu Suflet de la Azuga  se concureaza pe 4 trasee! O parte dintre ele au fost preluate de la Surmont Club, cu acordul acestora. Caci pentru un mediu curat asa consideram ca este normal, sa se ceara acordul:) Am apreciat frumusetea traseelor  si singurele modificari  aduse au fost din dorinta de a oferi trasee cat mai sigure, placute si … chiar si mai frumoase:)

Asadar, la Cupa Tabere cu Suflet MTB se concureaza pe 4 trasee, doua pentru copii si doua pentru adulti. Cel mai dificil este de departe Traseul TeamXpert, care are o urcare finala ce aminteste de On Top of the World! Cele 4 trasee sunt:

1. Traseul Tabere cu Suflet, cu o lungime de 24 km lungime si 330 m diferenta de nivel.
Este un traseu de dificultate redusa, deschis in principal Copiilor si celor care vor sa se bucure de concurs fara sa intre in portiunile tehnice. Se merge exclusiv pe drumuri forestiere.

2. Traseul Narciselor are 32 km lungime si 680 m diferenta de nivel.
Este un traseu foarte frumos, care strabate Rezervatia de Narcise din Clabucetul Azugii!

3. Traseul TeamXpert are 38 km lungime si 1140 m diferenta de nivel.
Este cel mai dificil traseu al concursului. Startul este comun cu al celorlalte trasee, insa sosirea este la 1540 m altitudine!

4. Traseul Piticilor
Iata ca si cei mai mici ciclisti au traseul lor:) Traseul Piticilor are cel mult 2 km lungime si este deschis exclusiv copiilor din categoria Piticilor (nascuti 2009 sau mai mici)

Vom organiza mai multe Ture de Recunoastere pentru cei care doresc sa se bucure de zona si sa se familiarizeze cu traseele:) Prima dintre ele este in weekendul 16-17 aprilie. Detalii pe blogul Tabere cu Suflet. Va asteptam cu drag!

Foto: Ionel Matei

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2016, Azuga, Cupa Tabere cu Suflet, Trasee and tagged , , , , . Bookmark the permalink.