Vouchere pentru Copii si Adulti

VoucherDivertilandParticipantii la Competitiile Toamnei – Maraton Tabere cu Suflet sau Cupa Tabere cu Suflet MTB – au primit nu mai putin de 3 Vouchere: un Voucher FullColor pentru printarea unui tricou, copiii participanti un eVoucher Tabere cu Suflet, iar premiantii au primit un Voucher cu o intrare gratuita la Divertiland Playland:)

 

Voucher Divertiland

Divertiland va invita la distactie:) In perioada 28.10.2015 – 31.05.2016 beneficiati de o gratuitate, pentru un copil, la Divertiland Playland. Si pentru ca distractia sa fie colmpleta, adultii beneficiaza de gratuitate! Nu trebuie decat sa prezentati la intrare acest voucher printat si sa va spuneti numele. Iata cateva informatii importante:

Adresa: Soseaua Pipera 59, Bucuresti
Atlas Business Center, Hala 3

Acces: Metrou Aurel Vlaicu (3 minute), RATB autobuzele 112 si 135, masina personala.

Puncte reper: Intre Autobaza CFR Constanta (Pipera) si Directia Inmatriculari Auto Pipera

Call Center:
021 – 9446
Program Call Center:
Luni – Vineri 10:00-17:00

Email: contact@divertiland.ro

Interval functionare:
Miercuri – Duminica: 12:00 – 21:00
Luni si Marti – INCHIS

 

Pretul biletului include accesul la toate atractiile parcului, ca si echipamentele speciale, precum cele utilizate la partia de schi. Oferta este valabila pentru toti cei care s-au clasat pe un loc in primii 3 la categoria de varsta la Competitiile Toamnei.

VoucherDivertiland

eVoucher Tabere cu Suflet

Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii, ofera copiilor participanti la Competitiile Toamnei – Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB, cate un eVoucher Tabere cu Suflet in valoare de 30, respectiv 50 Ron.

VoucherTS2015.Run

VoucherTS2015.3

eVoucherul poate fi folosit pentru servicii Tabere cu Suflet, in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2015. Serviciile Tabere cu Suflet consta in Tabere si Activitati de Weekend.

Pentru a putea utiliza eVoucherul, iata ce trebuie facut:
– urmariti activitatile Tabere cu Suflet abonandu-va la Newsletter sau dand like si urmarind pagina de facebook,
– alegeti o Tabara sau o Iesire de Weekend in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2015,
Inscrieti-va
– trimiteti un email in care sa precizati Activitatea aleasa, codul eVoucherului primit si Codul Unic al copilului pe care l-ati primit la inscriere.
Nu este nevoie sa printati eVoucherul!

Voucherul FullColor

Cu Voucherul FullColor beneficiati de o reducere de 30% la personalizarea tricourilor. Pentru a accesa aceasta oferta, mergeti la magazinul din Splaiul Independentei nr.2, cu acest Voucher printat. Pentru detalii sunati la 0722 55 00 11.

voucherFullColor

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015 and tagged , , , . Bookmark the permalink.