Fara Taxa pentru 5 concurenti

MateiLaurentiuLa Competitiile Toamnei din 26-27 septembrie 2015, nu mai putin de cinci concurenti au participat Fara Taxa la competitii.

FlorinMihai2Florin este un copil de 8 ani, din comuna Comana, satul Mihai Bravu, fara posibilitati materiale dar cu o dorinta arzatoare de a participa la competitii sportive. La Maratonul Tabere cu Suflet a alergat 10 km impreuna cu un maratonist, iar la Cupa Tabere cu Suflet MTB 2015 a ocupat locul 6! Pentru a-l sprijini, Asociatia Tabere cu Suflet, prin programele WeCare, ii ofera Gratuitate la toate competitiile sale!

MateescuRemusRemus Mateescu a declarat ca “nu are bani la el”, ca urmare a primit numar de concurs si a participat Fara Taxa la Cupa Tabere cu Suflet MTB 2015.

MateiLaurentiu

Matei Laurentiu a participat la Cupa Tabere cu Suflet MTB 2015 fara sa anunte organizatorii si fara sa achite taxa. A parcurs traseul de concurs de doua ori – echivalent cu Traseul TeamXpert, a cerut alimente si apa la punctele de alimentare! Din informatiile adunate nu are probleme financiare.

MateiLaurentiuDoi alergatori au participat la Maratonul Tabere cu Suflet fara sa se inscrie si sa plateasca taxa, sau macar sa anunte organizatorii. Au parcurs traseul de Cros si au cerut alimente si apa la punctele de alimentare. Nu este prima oara cand se intampla acest lucru si, pe toti cei care vor sa participe, ii primim cu drag! De data aceasta insa, participarea lor i-a afectat pe ceilalti concurenti:( MateiLaurentiuCei doi nu au participat la sedinta tehnica la care s-a explicat marcarea si traseul, motiv pentru care au gresit si, fiind in fata plutonului, alti alergatori s-au luat dupa ei!

Participarea la competitii si achitarea taxei de participare reprezinta un act de sustinere a competitiei respective. Pentru cei care vor sa participe dar nu au posibilitatea sa isi achite taxa de participare, a fost creat programul Fara Taxa. Pana acum nimeni nu a fost refuzat. Cei care participa fara sa anunte, pe ascuns, nu vor sau nu pot sa isi asuma acest statut. Pentru a-i ajuta si pentru a le transmite un mesaj despre o Lume mai Buna, le oferim Gratuitate prin programele WeCare!

Vezi cine a beneficiat pana acum de programul Fara Taxa si De ce publicam aceste Informatii!

Foto: Mihai Emil Suciu, Ovidiu Ciobanu, Bogdan Popa, Caludiu Stanescu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, Cupa Tabere cu Suflet, FARA TAXA and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.