Cupa Veseliei

Cupa VeselieiCupa Veseliei isi deschide portile atat biciclistilor cat si alergatorilor! Editia de anul acesta este dedicata unui Maratonist si are loc duminica, 13 septembrie, ca un preambul la Cupa Tabere cu Suflet MTB, fiind un bun prilej de recunoastere a traseului de concurs!

Competitiile Toamnei – Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet – erau programate initial cu doua saptamani mai devreme.
Dupa modificarea datei, Sebastian Raduletu – un concurent inscris la proba de Maraton, ne-a anuntat ca nu poate veni in noua data deoarece va pleca la doctorat in strainatate. Bineinteles ca i-am oferit taxa inapoi. Dansul insa ne-a spus ca si-a stabilit un program riguros de antrenament special pentru aceasta competitie, si-a cumparat si un ceas special pe care a setat data de 13 septembrie. Atentie, discutia a avut loc in luna iunie, la inceput. Impresionati de efortul facut pentru a participa la aceasta cursa, ne-am hotarat sa organizam un concurs special pentru el si l-am intrebat daca nu il deranjeaza sa alerge singur, in cazul in care nu se mai inscrie nimeni. Raspunsul a fost, dupa cum ne asteptam, “este perfect asa”.

Asadar, pe 13 septembrie vom organiza un concurs din respect pentru determinarea lui Sebastian, ocazie cu care va invitam sa va bucurati alaturi de el de traseele de concurs. Si pentru ca Veselia sa fie maxima, la Cupa Veseliei MTB participarea este Gratuita pentru copii, iar adultii vor plati suma modica de 10 Ron.
De ce este gratuit? Pentru ca ne place sa daruim:) Afla mai multe in acest articol.

Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Va asteptam cu drag!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, AlteCompetitii, Cupa Veseliei. Bookmark the permalink.