Date noi

TeamXpert.0211Pentru a evita suprapunerea cu o alta competitie de ciclism, Cupa Tabere cu Suflet va avea loc duminica, 27 septembrie, iar Maratonul Tabere cu Suflet cu o zi inainte.

Programarea competitiilor TeamXpert Sports Events din 2015 a avut loc in octombrie anul trecut, dupa consultari cu alti organizatori.

In mai 2015 a avut loc o noua discutie cu organizatorii, in urma careia a fost modificata data Competitiilor Toamnei de la Comana in weekendul 26-27 septembrie 2015, pentru a nu se suprapune cu alte concursuri. Rocket Bike Fest, competitia de ciclism de la Cernica, era programata pe 19 septembrie. Din diferite motive insa, a fost mutata o saptamana mai tarziu, exact peste Cupa Tabere cu Suflet MTB. Am aflat chiar de la organizator, care ne-a sunat si ne-a rugat sa mutam noi concursul daca se poate.

Modificarea datei cere un efort considerabil din partea organizatorilor si flexibilitate din partea concurentilor inscrisi. Cu toate acestea, pentru a oferi copiilor si adultilor posibilitatea sa participe la cat mai multe competitii de ciclism, am tinut cont de rugaminte si am inversat datele concursurilor din weekendul 26-27 septembrie. Astfel, Maratonul Tabere cu Suflet va avea loc sambata, 26 septembrie, iar Cupa Tabere cu Suflet MTB – duminica, 27 septembrie.

Va asteptam cu drag!

Foto: Marius Burda | PublicPhoto

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, AlteCompetitii, Cupa Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink.