Satisfactie 100%

TeamXpert.169Intre organizatorii de competitii se spune ca nu exista concurs fara concurenti nemultumiti:) Macar un carcotas trebuie sa fie sau un comentariu negativ dupa eveniment. Ei bine, editia din aceasta primavara a fost o editie cu Satisfactie 100%, fara carcotasi sau comentarii negative! Este o adevarata performanta daca tinem cont de profilul participantilor la competitiile de ciclism, precum si de lobbyul facut de alti organizatori.

Din start trebuie spus ca nu a fost usor! La competitiile de ciclism sunt multe interese, participantii sunt foarte vocali, iar unii organizatori se preteaza la actiuni, adesea murdare, de manipulare a acestora, pentru distugerea competitiei:(
Inca de la primele editii, in perioada 2010-2012, am avut parte de un lobby puternic anti Comana Bike Fest pe ciclism .ro, Facebook si chiar siteul competitiei. Presiunea era enorma datorita valului de comentarii negative si chiar instigari la boicotare a concursului. Au fost si actiuni fizice, gen demarcari masive (peste 70% din traseu) sau chiar amenintari!
Interesant este ca 90% din ‘carcotasi’ nu erau participanti la competitie! In schimb intre cei care au creat si au intretinut acest val de comentarii negative sunt cativa organizatori cunoscuti de concursuri sportive si persoane din anturajul acestora.
Totul a culminat cu campania lui Viorel Micu din 2012. Atunci ne-am propus reducerea la zero a concurentilor nemultumiti si a comentariilor negative. Am creat programul Garantie 100% si ne-am concentrat 100% pe acest obiectiv, fara  sa ne intereseze numarul de concurenti de pilda. Inca din 2013, numarul carcotasilor a scazut spectaculos, iar acum am reusit sa nu mai avem nici macar un comentariu negativ!
Nu am luat in considerare domnul care nu s-a regasit intr-un album, desi avea 4 poze:)

Va multumim pentru aceasta realizare! Acum, noul obiectiv este mentinerea Satisfactiei de 100%!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in BikeFest and tagged . Bookmark the permalink.