Premii speciale

TeamXpert.199La concursurile din weekend de la Comana au fost acordate mai multe premii speciale: pentru Fair Play, pentru cel mai tanar participant, pentru curaj si pentru cel mai rapid tur la competitia pe Echipe.

TeamXpert.152Premiul Fair Play a fost acordat domnului Florin Berechet, de la echipa Huawei – Mad Man, care s-a oprit pe drum pentru a ajuta o fata de la o echipa concurenta. A pierdut timp pretios, insa a castigat respectul tuturor. Felicitari!


TeamXpert.059Premiul pentru cel mai Tanar participant a fost primit de Eric Stefan Cirstea, de 5 ani. El a castigat o lupta stransa, fiind cu doar 5 zile mai tanar decat urmatorul Pitic:)


TeamXpert.199Premiul pentru Curaj si Darzenie a fost acordat dnei Marcu Andreea, care a parcurs integral traseul TeamXpert, fara sa abandoneze, desi dupa ce a incheiat prima tura, timpul limita expirase deja. Felicitari!


TeamXpert.149Premiul pentru cel mai rapid tur la competitia pe Echipe a fost obtinut de dl. George Dumitrescu de la Velopedia Team. El a fost cu 37 de secunde mai rapid decat urmatorul concurent. Felicitari!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, BikeFest, Comana and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.