Starea Traseelor

TeamXpert.015Traseul este in stare buna, fara noroi sau zone umede. Au fost indepartati pomii cazuti si au fost amenajate trecerile peste rau.

Traseul a fost parcurs in cursul zilei de miercuri de mai multe echipe, pentru amenajare si marcare. Au fost amenajate 3 treceri peste rau. Din pacate podurile, nu au putut fi reparate, datorita lipsei de colaborare a celor de la RidersClub:(

Au fost taiati si indepartati toti copacii de pe traseu:) Singura exceptie o reprezinta zona Rezervatiei de Bujori, unde nu avem voie sa ne atingem de copacii cazuti. Aici sunt 2 copaci care bareaza drumul, am amenajat insa rute ocolitoare pe langa ei.

Pe langa lac, traseul are o portiune de 2 km care a devenit single track, datorita portiunii stricate de porci. Sunt doua portiuni arate, una de 200 m si una de 50 m, se poate merge pe bicicleta pe langa ele insa. In aceste conditii, ultimii 9 km au devenit mai tehnici.

Coborarea in drumul forestier (km 13.3) este periculoasa, fiind semnalizata ca atare cu 3 semne de exclamare. Recomandam coborarea de pe bicicleta pentru evitarea accidentelor.

Marcarea a fost facuta cu banda alb cu albastru si cu sageti si X-uri rosii, pe copaci si pe jos. Sagetile indica directia buna, iar Xurile – directia gresita.

Traseul Copiilor a fost modificat si el, avand in minte Siguranta. Traseul are 9 km si evita toate zonele mentionate mai sus.

Recomandam sa purtati ochelari. Un coleg din echipa de organizare a ajuns la spital pentru ca i-a intrat un var de spin in ochi in timp ce lega o banda.

Iata cateva poze de la amenajarea traseelor:


Foto: TeamXpert Sports Events

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, BikeFest, Trasee. Bookmark the permalink.