De la 0 la Campion

cartea_de_la_0_la_campionUn domn ne-a contactat pentru a oferi participantilor o reducere la o carte de ciclism. “Sunteti deschisi pentru a aceasta colaborare?” ne-a intrebat. Sigur ca da! 🙂

“Te felicit pentru că ai ales să participi la Comana Bike Fest şi vreau să te premiez oferindu-ţi 30 % reducere la un „ghid” care te va învăţa tot ce ai nevoie ca să fii mai bun pe bicicletă.
Este vorba de cartea tiparită: „De la zero la campion”.

În cazul în care nu ai auzit de carte, vreau să ştii că este cea mai recentă carte din ultimii 10 ani, care abordează acest sport şi încearcă să îţi ofere sfaturi şi informaţii care să îţi fie de folos şi să te ajute să ajungi la nivelul tău cel mai înalt de performanţă pe bicicletă.

Care sunt aceste informaţii şi ce vei învăţa mai exact, din carte ?
• Vei descoperi cum arată un plan de antrenament, care sunt etapele şi ordinea lor. Vei învăţa cum să îţi faci şi tu unul personalizat în funcţie de vârstă, nevoile şi experienţa ta, dar şi în funcţie de punctele tale forte şi cele slabe.
• Vei învăţa cum să îţi setezi singur o poziţie corectă pe bicicletă.
• Cum să te refaci cât mai bine după efort urmărind cele 11 metode de refacere pe care ţi le-am prezentat.
• Vei învăţa exact care sunt alimentele pe care le consumă un sportiv pentru a avea energie înainte de efort,dar şi pentru a se recupera cât mai bine după acesta.
• Vei învăţa ce face diferenţa între sportivii de top şi restul, direct de la 12 dintre cei mai buni ciclişti, ce fac, cum gândesc, cât se antrenează, care sunt lucrurile care îl ţin motivaţi, etc. Vei afla practic secretul celor mai buni.
• Vei afla care sunt soluţiile la cele mai frecvente greşeli pe care le facem pe bicicletă.
• Nu în ultimul rând, vei descoperi câteva lecţii pe care le poţi învăţa din sport.
• Pe scurt vei avea la dispoziţie tot ce trebuie să ştii pentru a începe cât mai curând să fii mai bun.

Numele meu este Sergiu Paraschivu şi vreau să îţi ofer toată experienţa mea de 7 ani, acumulată de-a lungul a peste 120 de concursuri în aceste 158 de păgâni şi sunt 100% convins că şi tu îţi poţi atinge obiectivele tale sportive, pornind „De la zero … la campion” !

Mă poţi contacta pe pagina cărţii pentru a intra în posesia ei, printr-un mesaj aici: De la zero la campion.
Mulţumesc şi aştept să ne întâlnim pe prima pagină !”

Sergiu Paraschivu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, TeamXpert Sports Events and tagged , , . Bookmark the permalink.