Trofeul TeamXpert Sports Events

TeamXpertSportsEventsRezultatele de la Comana Bike Fest conteaza in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events. Astfel, castigatorii de la ProfiRide vor primi cate 120 de puncte, iar cei de la EasyRide, 100 de puncte. Copiii vor primi si ei cate 80 de puncte, iar rezultatele lor vor conta in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

TeamXpert Sports Events este o serie de evenimente multidisciplinare, organizate de TeamXpert si Asociatia Tabere cu Suflet, la mai multe discipline sportive. Trofeul TeamXpert Sports Events a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinara in randul participantilor.

Comana Bike Fest este competitia cu cel mai mare numar de participanti din seria TeamXpert Sports Events. Participantii primesc puncte in clasamentul Trofeului functie de locul obtinut. Astfel, castigatorii de la categoria ProfiRide (Traseul TeamXpert) primesc 120 de puncte, iar cei de la categoria EasyRide (Traseul Bujorilor), 100 de puncte. Iata Regulamentul si Graficul Punctelor.
Copiii primesc si ei cate 80 de puncte, iar rezultatele lor conteaza in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.

Foto: Roxana Radu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, TeamXpert Sports Events. Bookmark the permalink.