Hall of Fame

cupa213 rideri profesionisti, dar si amatori, si-au inscris numele in Galeria de Onoare a Competitiei de la Comana. In fruntea listei se afla Stefan Morcov  cu 3 Trofee, urmat de Alex Ciocan si Ciprian Rosca cu 2 Trofee.
In Competitia pe echipe, in fruntea Hall of Fame se afla Ericsson cu trei Trofee, urmata de PWC cu doua.

Prima editie, desfasurata in octombrie 2010, a fost castigata de Stefan Morcov “Basso” si Doina Titei. Traseul pe care s-a concurat atunci era unul mult mai lung si, spunem noi, mai frumos.
Basso a recidivat la urmatoarele doua editii, desfasurate in 2011, cu mentiunea ca la una dintre ele a fost castigator ex aequo impreuna cu Marius Ionascu “Maus”.
La editia din primavara lui 2012, favoritii Marius Frunzeanu si Razvan Juganaru, au ratat, lucru de care a profitat Andrei Bobic. Apoi a fost randul lui Alex Ciocan sa castige doua editii consecutive, odata in fata lui Razvan Juganaru, apoi in fata lui Adrian Moroiu. Urmatoarele doua editii au fost castigate de Ciprian Rosca, pentru ca la ultima sa triumfe Antonio Vieru.

La fete, nimeni nu a reusit sa se impuna de mai multe ori. Dupa Doina, castigatoare au mai fost Alina Trofin, Adriana Branea, Andreea Crivoi, Irina Dumitru, Oana Trif si Cristina Badoiu.
Vezi Comana Hall of Fame

In competitia pe echipe, cele mai multe Trofee  – trei la numar – au fost cucerite de Ericsson, urmata de PWC Audit cu doua, Endava, Electrosoft si BikeXpert cu cate unul. Vezi TeamXpert Cup Hall of Fame

Sa vedem ce nume vor completa lista in 2015!

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, Comana and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.