Inscrieri

TeamXpert.009Inscrierile la Comana Bike Fest se fac prin sistemul TeamXpert Race Club.

Incepand din 2014, inscrierile la Comana Bike Fest si la celelalte competitii TeamXpert Sports Events se fac prin sistemul TeamXpert Race Club.

Daca v-ati inscris deja la o alta competitie TeamXpert Sports Events, mergeti direct la pagina de alegere a competitiilor, introduceti Codul dvs, alegeti Ciclism, apoi competitia Comana Bike Fest. Daca ati uitat Codul, puteti sa il recuperati aici, introducand numele, prenumele si data nasterii.
In cazul in care este prima competitie TeamXpert Sports Events la care participati, inscrierea se face in doi pasi: mai intai se creaza un Cont, apoi se alege Competitia.
Pentru orice intrebari nu ezittai sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta:)

TeamXpert Race Club este platforma virtuala unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. TeamXpert Race Club cuprinde sistemul de Inscriere al riderilor, Calendarul Evenimentelor multidisciplinare, precum si Sistemul de clasificare al riderilor, care tine cont de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese. Platforma a fost dezvoltat de Dan Grecu pe o tehnologie MySQL si Php.

Foto: Cristi Saulean

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2015, BikeFest, Comana. Bookmark the permalink.