CicloMosul

TabereCuSuflet.001 CicloMosul este un eveniment cu o atmosfera deosebita, la capatul careia se ofera cadouri copiilor cu deficiente de auz si vaz din Cluj. Cu aceasta ocazie, Asociatia Tabere cu Suflet ofera 450 de jucarii prin programul Jucarii pentru toti Copiii!

Partenerii de la Clujul Pedaleaza ne-au invitat la CicloMos – un eveniment cu o atmosfera deosebita, la capatul careia CicloMosul ofera cadouri copiilor cu deficiente de auz si vaz. Nu am stat pe ganduri si am raspuns pozitiv:)

Iata textul invitatiei:

Fireste, poate v-ati intrebat cine este “CicloMosul”?

Ei bine, “CicloMosul” este fiecare participant la acest eveniment. “CicloMosul” sunt toti cei care din atat cat au, gasesc ceva care sa dea si altora si o fac din tot sufletul. CicloMosul, la fel de bine este atmosfera speciala pe care o creeaza cei prezenti, care stiu sa dea o culoare vie strazilor mohorate de iarna si sa deseneze un zambet pe fetele celor care le ies in cale. CicloMosul poate fi atatea lucruri si putem fi atatia dintre noi!

Asadar, haideti, cu mic, cu mare sambata 6 decembrie in p-ta Unirii. Vom parcurge un traseu pana la Sala Polivalenta, unde copiii de la Liceele speciale cu deficiente de vedere si auz vor sustine un spectacol in asteptarea ciclomosului care le va oferi cadouri. Intrarea este libera si asteptam toti clujenii pentru o seara magica alaturi de spectacolul oferit de elevii Colegiului de Muzica “Sigismund Toduta”, dansuri populare si sportive si alte surprize.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Tabere cu Suflet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.