Black Friday la Parteneri

Black-FridayVinerea Neagra a patruns si in Magazinele de Biciclete! BikeNature si Velopedia Shop, doua dintre magazinele partenere, anunta reduceri semnificative de preturi!

Pentru a nu pierde timpul dam rapid legatura:

Bike Nature
Lumeee, lume, Vineri 28 Noiembrie 2014, magazinul nostru anunta Vinerea Neagra !…sau mai pe romaneste, BLACK FRIDAY! Ca doar de-acolo ii vine numele 😉

Drept urmare, in aceasta zi neagra de vineri, vom reduce preturile la majoritatea produselor ce se afla pe stocul fizic al magazinului nostru, in functie de producator, dupa cum urmeaza :
Northwave – 30%, Trek – 25%, Bontrager – 30%, Maxxis – 30%, Schwinn – 30%, VDO – 30%, Dartmoor – 25%, Bellelli – 30%, TSG – 25%, Topeak – 30%, Sram – 20%, Sigma – 30%, Drag – 20%, Hello Kitty – 25%, Ritchey – 30%, SixPack – 30%, Urge – 20%, si multe altele…
Reducerea se va aplica la pretul initial al fiecarui produs si nu va putea fi cumulata cu alte reduceri.
Stocurile sunt limitate, la unele produse stocul fiind chiar si de o singura bucata, drept urmare, primul venit va fi si primul servit.

Ca si modalitate de plata, de aceasta data, produsele aflate in promotia Black Friday, nu vor putea fi achizitionate cu plata in rate, ci doar cu plata integrala, numerar sau cu card, la magazinul din Bucuresti, Str. Vatra Luminoasa nr. 38-52, sector 2, sau plata ramburs la livrare, pentru comenzile online.

BLACK FRIDAY, va incepe Vineri 28 Noiembrie la ora 0:00, pentru magazinul online, si la ora 9:00 pentru magazinul fizic.

Asa cum ne-ati obisnuit, va asteptam in numar cat mai mare, drept urmare, comenzile vor fi procesate in ordinea sosirii si in limita stocului.

Spor la Cumparaturi…sau, ca sa incheiem in aceeasi nota,HAPPY SHOPPING DAY!

Mai multe detalii aici

Velopedia

Surpriza…am decis sa prelungim campania de reduceri si aceasta saptamana. Cei care nu au reusit sa isi aleaga produsul mult visat mai au o sansa… 🙂

!!! Va asteptam in magazin pentru mai multe oferte, inclusiv echipamente Specialized. !!!

* In limita stocului disponibil
* Oferte valabile pentru plata: numerar/OP/Card (exceptand plata cu card de credit/rate fixe fara dobanda)
* Reducerile nu se cumuleaza cu cele precedente
* Pentru comanda online, livrarea se face cu Urgent Curier (transport gratis pentru comenzi de minim 300 RON )
Gasiti produsele aici

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Parteneri, TeamXpert Sports Events and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.