Garantie 100% pentru vremea nefavorabila

CiufuCiufu Marius Alexandru si Ciufu Lidia au solicitat inapoierea taxei la Cupa Veseliei din 25 octombrie 2014, amanata din cauza vremii. 

Cupa Veseliei este un concurs gratuit, creat initial pentru carcotasi, apoi, pe masura ce relatiile s-au normalizat, a devenit un concurs pentru cei care vor sa concureze pe traseele de laC omana insa nu isi permit sau nu doresc sa plateasca taxa de participare. Acestia nu trebuiau sa plateasca decat taxa de intrare in Rezervatie.

In 2014, concursul a fost programat initial sambata, 25 octombrie. Cum in acel weekend a nins, iar traseele de la Comana au devenit impracticabile datorita stratului de zapada care s-a asezat pe poteci, competitia a fost amanata din motive de siguranta pentru saptamana urmatoare.
Sotii Ciufu Marius Alexandru si Ciufu Lidia au considerat de cuvinta sa ceara taxa de intrare in Rezervatie inapoi.
“Din pacate nu eu am amanat competitia si nu doresc sa donez nici o suma nimanui, se poate spune CA AM LUAT TEAPA!!!” au transmis prin email (modul de scriere si semnele de exclamare nu ne apartin).

Conform Regulamentului Competitiei, afisat pe site, de care fusesera informati in prealabil:
“Cupa Veseliei este o competitie fara taxe (pentru copii) si cu taxe reduse pentru adulti (10 Ron), care face parte din proiectele WeCare ale Asociatiei Tabere cu Suflet. Prin aceste proiecte dorim sa promovam  o Luma mai buna, luand copii gratuit in tabere, incurajandu-i sa participe la diferite activitati sportive si multe altele.
Fondurile pentru aceste programe sunt asigurate din resursele Asociatiei, fara vreun sponsor dedicat. Una dintre surse o reprezinta competitiile co-organizate de Asociatie. De multe ori insa, veniturile nu acopera cheltuielile. Acest lucru se intampla si in cazul concursului de fata,  in care veniturile sunt minime.
In cazul de vreme rea, “organizatorul poate decide schimbarea datei / locului de desfasurare, in cazul in care conditiile meteo afecteaza Siguranta Participantilor”, dupa cum este specificat in Regulamentul de desfasurare al Competitiei. In aceasta situatie taxa de participare nu se ramburseaza. Precizam ca regulamentul nu este imuabil, dimpotiva, este perfectibil. Aceasta regula a fost creata pentru a responsabiliza concurentii in ce priveste desfasurarea competitiei, precum si a alocarii fondurilor.”

Pentru ca si-au exprimat nemultumirea, iar organizatorii promoveza o lume fara “tepe”, li s-au oferit banii inapoi prin programul Garantie 100%.

Dna Ciufu este sora dlui Viorel Micu, initiatorul unui puternic lobby negativ la adresa TeamXpert Sports Events, facut din ratiuni politice.

Anul urmator (2015), baiatul lor minor, Mihai Stefan Ciufu a participat la On top of the World – competitie Teamxpert Sports Events, semn ca nu a fost vorba de o nemultumire. Dna Ciufu a declarat ca se dezice de reactia fratelui sau si ca regreta cererea pentru returnarea taxei.

Foto: Bogdan Popa

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014. Bookmark the permalink.