Start la Veselie!

CupaVeselieiSambata, 25 octombrie 1 noiembrie, va invitam la o noua zi de distractie si spectacol la Comana! Cupa Veseliei la MTB se anunta un concurs cu zambetul pe buze, atat pentru Copii, cat si pentru Adulti:)
Cupa Veseliei a evoluat de la Cupa Carcotasilor, iar acum sunt nu mai putin de zece motive pentru care competitia va fi una cu zambetul pe buze:)
1. Concursul este un nou prilej de a strabate un traseu usor si frumoas, marca Tabere cu Suflet. Pentru ca ploaia sa nu ne strice planurile, am creat si un traseu de backup:)
2. Concursul este Gratuit pentru Copiii sub 13 ani, cheltuielile de organizare fiind sustinute integral prin programul Sport pentru toti Copiii.
3. Cupa Veseliei are o multime de categorii de varsta, inguste, pentru Copii.
4. Copiii participanti la Cupa Veseliei vor aduna puncte in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet, iar adultii in cel al Trofeului TeamXpert Sports Events.
5.  In afara concursului, Copiii vor avea parte de jocuri si surprize:)
6. Taxa de participare pentru adulti este de doar 10 Ron, cu mult redusa fata de alte concursuri MTB. In plus, parintii au posibilitatea sa isi insoteasca Copiii, achizitionand pachetul Family. Sumele respective acopera taxa de intrare in Parcul Natural.
7. Profitul obtinut din taxe va fi folosit pentru programele WeCare ale Asociatiei Tabere cu Suflet.
8. Competitia se desfasoara in Parcul Natural Comana, un loc binecuvantat, de o frumusete deosebita, la doar 30 km de Bucuresti.
9. Toamna blanda ne imbie la pedalat, iar prognoza este numai buna, fara ploaie si cu temperaturi placute.
10. Cupa Veseliei, programata la sfarsit de octombrie, este un bun prilej de a incheia sezonul cu Zambetul pe buze!:)

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa Veseliei and tagged , , , . Bookmark the permalink.