Cazare

TeamXpert.099Doriti sa participati la Cupa Tabere cu Suflet MTB si vreti sa veniti de vineri seara la Comana? Aveti ca varianta de cazare Vila Casa cu Tei!

Preturile sunt mai mici ca in alte parti, la Comana:) Camera dubla este 110 ron/noapte, camera tripla – 130 ron/noapte, iar apartamentul de 2 camere, in care incap 4 persoane si 1 copil, este 180ron/noapte.

Iata ce povestesc gazdele:
“Suntem la inceput de drum in aceasta locatie dar avem experienta si dragoste pentru ceea ce facem. Nu urmarim sa desfasuram o activitate comerciala, formala, noi vrem sa fim prietenii de la tara unde sa iesiti atunci cand aveti nevoie de cateva clipe de liniste, relaxare si rasfat. Este o afacere de familie si ne ocupam personal asigurandu-ne astfel ca sunteti tratati cu toata grija si atentia cuvenita.
La noi gasiti intotdeauna mancarea cu gustul copilariei gatita cu grija si suflet din ingrediente procurate in special de prin gospodariile taranesti din zona. Nu va asteptam cu un meniu stufos dar va dam posibilitatea sa ne spuneti dinainte ce doriti sa mancati si facem totul sa va oferim intocmai.
Punem mare pret pe curatenie, caldura si intimitate.”

Pentru rezervari, trimiteti email la pensiunecomana@gmail.com sau sunati la 0734.362.164 / 0761261886. Va va raspunde chiar patronul, Domnul Octavian.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.