Starea Traseelor

TeamXpert.040Traseele de la Comana au fost, in acest weekend, “in cea mai buna stare“! Vremea se anunta buna in weekendul viitor, insa, daca ploaia va continua sa cada, se vor activa traseele de backup, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Se va merge mai mult pe drumul forestier, chiar si in ambele sensuri, si se vor evita portiunile cu noroi.

In acest weekend, un domn spunea despre traseul de la Comana ca este “in cea mai buna stare pe care am vazut-o vreodata”:) Vezi citatul complet.

Cu vremea nu te pui insa si, iata, au inceput ploile de toamna. Chiar daca vremea se anunta buna in weekend, organizatorii sufla si in iaurt dupa experienta din primavara, cand unele portiuni au devenit impracticabile in timpul concursului, din cauza noroiului. Ca urmare, daca ploile continua, se vor activa traseele de backup, astfel incat sa se mearga mai mult pe forestier si sa se evite portiunile inundabile si cu mult noroi.

Astfel, traseul Copiilor va fi exclusiv pe drumul forestier, la fel ca la editia din primavara. Traseul Bujorilor va fi scurtat si se va merge in proportie de 75% pe drumul forestier. Traseul TeamXpert va fi, de asemenea, scurtat, iar pe o portiune de 300 m de drum forestier se va merge, concomitent, pe ambele sensuri. Portiunea respectiva va fi semnalizata in consecinta.

Sa speram insa ca nu va fi nevoie sa se concureze pe aceste trasee de backup!

Foto: Dan Mazilu

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa Tabere cu Suflet, Trasee. Bookmark the permalink.