Trasee Modificate

TeamXpert.009Traseele au fost modificate din nou in aceasta toamna, pentru a evita zonele defrisate de furtuna.

In aceasta vara, o furtuna a pus la pamant o multime de copaci. Doar pe traseul de concurs am numarat 17 copaci cazuti! O parte au fost indepartati cu ajutorul Ocolului Silvic Comana. De cativa copaci insa, cazuti in Rezervatia de Bujori, padurarii nu au avut curajul sa se atinga.

Ca sa evitam orice probleme existente intre Ocolul Silvic si Parcul Natural Comana, am modificat traseul astfel incat sa ocolim cu totul zona Rezervatiei de Bujori. In aceste conditii traseele au devenit mai scurte cu 1-2 km.

O alta modificare importanta este o portiune de drum forestier, lunga de 300 m, pe care se va merge in ambele sensuri. Aceasta portiune va fi marcata corespunzator si vor fi organizatori la ambele capete. Portiunea se afla exclusiv pe traseul Bujorilor / TeamXpert (nu este comuna cu Traseul Copiilor). Urmarind pe harta,  este vorba despre portiunea dintre km 3.8 – 4.1, respectiv km 13.8 – 14.1. Cei de la Traseul TeamXpert vor parcurge aceasta portiune de doua ori la dus si de doua ori la intoarcere.

Harta noului traseu o puteti vizualiza aici.

 Foto: Cristi Saulean

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink.