Ghidul Participantului

TeamXpert.014Am strans cateva sugestii si informatii utile despre pregatire, start, reguli in timpul competitiei si multe altele, care sa va ajute sa aveti o experienta cat mai placuta:) Mult succes!

Toate informatiile sunt stranse in Ghidul Participantului pe care va rugam sa il consultati. Iata cateva lucruri mai importante:

Locul de desfasurare. Startul concursului, sosirea si locul de premiere sunt in Zona TeamXpert Sports Events din interiorul Casei Comana. Detalii despre cum ajungeti gasiti aici: http://maraton.taberecusuflet.ro/casa-comana/

Antrenament si Incalzire. Recomandam efectuarea unor sesiuni de antrenament inaintea cursei. De asemenea, inaintea cursei este bine sa va incalziti corespunzator. Prin incalzire, organismul se pregateste pentru efectuarea efortului care va urma, reducand la minimum sau eliminand urmarile nefavorabile care se manifesta mai ales in perioada de acomodare pe traseu.

Dozeaza-ti efortul! Verifica-ti ritmul cardiac si nu face un efort mai mare decat poate organismul tau. Concursul de la Comana inseamna in primul rand BUCURIE!

Hidratare si alimentare Este important sa te alimentezi corespunzator inainte de cursa. De asemenea, la concurs sunt 2 puncte de alimentare si de hidratare. Punctele sunt dispuse astfel incat traseul trece pe langa ele din 10 in 10 km.

Distreaza-te! Daca este primul concurs sau chiar daca ai mai multa experienta, bucura-te de zi si de traseu. Este cu adevarat frumos!

 Foto: Adrian Scurtu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.