Avantajul Duatlonistilor

Logo2Inscrierea la Duatlon Tabere cu Suflet va da practic, dreptul sa participati la doua competitii, Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB, platind o taxa mai mica! In plus, puteti puncta in 3 clasamente:)
Pentru Inscrierea la Duatlon nu uitati sa bifati “Particip la Duatlon” la fiecare dintre cele doua discipline.

Duatlonul Tabere cu Suflet 2014 are loc in doua weekenduri consecutive: etapa de Alergare in 20 Septembrie 2014, iar cea de Mountainbike o saptamana mai tarziu. Puteti participa la aceste doua Competitii ale Toamnei fie individual, fie participand la Duatlonul Tabere cu Suflet, competitie care le reuneste pe amandoua.

Participand la Duatlon, pracatic participati la ambele competitii, platind o taxa de 80 Ron (in loc de 100 Ron, sau chiar 120 Ron, functie de traseul ales). In plus, aveti posibilitatea sa punctati in 3 clasamente: Maraton TcS, Cupa TcS MTB, dar si Duatlon TcS.

Inscrierea la Duatlon se face intai la o disciplina, bifand “Particip la Duatlon”, apoi la cealalata disciplina, bifand inca odata “Particip la Duatlon”. Ordinea nu este importanta, puteti incepe spre exemplu cu MTB, apoi Alergare, sau invers.
Este important insa sa parcurgeti acesti pasi, altfel rezultatele nu vor fi incluse in clasamentul probei de Duatlon.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa Tabere cu Suflet and tagged , , . Bookmark the permalink.