Inscrieri

TeamXpert.RaceClub Inscrierile la Cupa Tabere cu Suflet MTB se fac prin sistemul TeamXpert Race Club.

TeamXpert Race Club este platforma virtuala unde se intalnesc participantii la competitiile TeamXpert Sports Events. TeamXpert Race Club cuprinde sistemul de Inscriere al riderilor, Calendarul Evenimentelor multidisciplinare, precum si Sistemul de clasificare al riderilor, care tine cont de rezultate lor si de gradul de dificultate a competitiilor / traseelor alese. Prin acest sistem au fost facute inscrierile la competitiile care avut avut loc de la inceputul anului pana acum: Comana Bike Fest, Cupa Malinului, Cupa 1 Iunie, On Top of the World, precum si la celelalte competitii care vor avea loc in aceasta toamna la Comana.

Daca v-ati inscris deja la o alta competitie TeamXpert Sports Events, mergeti direct la pagina aceasta, introduceti codul Dvs si alegeti competitia Cupa Tabere cu Suflet MTB.  Daca ati uitat codul, puteti sa il recuperati aici, introducand numele, prenumele si data nasterii. In cazul in care este prima competitie TeamXpert Sports Events la care participati si va inscrieti in acest an, inscrierea se face in doi pasi: mai intai se creaza un Cont, apoi se alege Competitia.

Sistemul de inscriere a fost dezvoltat de Dan Grecu pe o tehnologie MySQL si Php.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, BikeFest, Cupa Tabere cu Suflet, TeamXpert Race Club and tagged , , , . Bookmark the permalink.