Cupa 1 Iunie

1Iunie.3De Ziua Copilului, va invitam la o competitie de mountainbike in Parcul Natural Comana. Competitia este organizata de Asociatia Tabere cu Suflet si este Gratuita.

INSCRIERI: Inscrierile se pot face prin sistemul TeamXpert Race Club. Daca aveti deja cont in sistem, selectati Alegeti Competitia din meniu, introduceti codul Dvs, apoi alegeti Mountainbike si Cupa 1 Iunie. Atentie, Concursul este limitat ca numar de copii si insotitori. Mai multe detalii aici.

Fara Taxa: Concursul este Gratuit, toate costurile de participare fiind acoperite de Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul Sport pentru toti Copiii.

Optiune Family: Aveti posibilitatea sa insotiti copilul, alegand optiunea Family. Fiecare adult insotitori va plati o taxa de 10 Ron la ridicarea numarului. Datorita regulilor Parcului Natural, nu se pot admite mai mult de 40 de adulti insotitori.

Traseu: Concursul se desfasoara pe un traseu lung de 6.5 km, preponderent pe drumuri forestiere.

Categorii: Vor fi 5 categorii de varsta agreate in sistemul TeamXpert Race Club: Pitici (sub 7 ani), Copii (8-9 ani), Spiridusi (10-11 ani) si Uriasi (peste 12-13 ani).

Premii si beneficii: Copiii vor primi kit de start, apa, dulciuri si fructe la punctul de alimente. Toti copiii vor primi premii si diplome de participare.

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa 1 Iunie, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink.