Concurs Gratuit!

1Iunie.4Cupa 1 Iunie este un concurs Gratuit, toate costurile de participare fiind acoperite de Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul Sport pentru toti Copiii.

De cativa ani organizam concursuri gratuite de Schi si Snowboard. Ne doream sa facem unul si de mtb, iar acum se pare ca a venit timpul:) Caci ce ocazia mai buna decat Ziua Copilului puteam gasi?:)
Cupa 1 Iunie este un concurs ca toate celelalte, cu kit de start si premii, insa copiii nu vor plati nicio taxa. Toate cheltuielile sunt acoperite de Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul Sport pentru toti Copiii.

Tabere cu Suflet este o Asociatia Nonprofit care organizeaza competitii sportive, multe dintre ele gratuite, pentru a facilita dezvoltarea normala a copiilor.

Sport pentru toti Copiii este unul din programele WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, ce are ca obiectiv dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Se pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.
Prin programul Sport pentru toti Copiii, Asociatia Tabere cu Suflet acopera partial sau in totalitate costurile de participare ale copiilor sub 13 ani la diferite competitii sportive.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, Cupa 1 Iunie, Tabere cu Suflet and tagged . Bookmark the permalink.