Fair Play

TeamXpert.051Domnul Ioan Popescu a primit Premiul pentru Fair Play pentru ca a renuntat la concurs si a ajuta un concurent accidentat. Domnul Catalin Ghipse a plecat ca din pusca. La CP2 era deja in primi cinci dupa aprecierea lui. Cand era inca pe drumul forestier, pe o portiune de coborare nu foarte abrupta dar lunga, cobora tinand ferm mainile pe ghidon ca sa nu alunece pe noroi, cand a cazut la un sleau.  S-a ridicat si a continuat cursa, insa ceva nu parea in regula. S-a oprit si a sunat organizatorii care au trimis imediat o ambulanta impreuna cu un organizator.
Regretabilul accident s-a petrecut undeva dupa podul rupt, la km 6. Mai multi concurenti s-au oprit sa-l intrebe daca este in regula, apoi au continuat cursa. Unul singur a ramas langa el si nu a mai plecat. Domnul Ghipse l-a indemnat sa continue cursa, spunandu-i ca se poate descurca singur, insa el a refuzat. L-a ajutat sa urce la salvare, apoi l-a recuperat de la Giurgiu unde a fost dus pentru investigatii.

Pentru gestul sau, domnul Ioan Popescu primeste din partea organizatorilor Premiul pentru FairPlay.

Domnul Ghipse este bine acum. Are fractura de clavicula si va sta 3 saptamani cu un bandaj special. Nu a avut nevoie de spitalizare sau de operatie si este nerabdator sa revina la Comana:) Ii uram insnatosire grabnica!

Foto: TeamXpert Sports Events

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, BikeFest, Comana and tagged , , , . Bookmark the permalink.