Comana Bike Fest 2014

TeamXpert.002Sambata, 17 mai 2014, a avut loc Comana Bike Fest. 341 de concurenti, adulti, copii si insotitorii lor, s-au intrecut pe 3 trasee ingreunate de ploaie, in Parcul Natural Comana.

Ploile din zilele anterioare au transformat un concurs cunoscut ca “usor si frumos” intr-unul foarte dificil, in care, timpul mediu de parcurgere a traseului a crescut cu peste 80%. Chiar si in aceste conditii, concurentii au dat dovada de multa darzenie, parcurgand km cu km si, multi dintre ei, reusind sa termine cursa!

Ciprian Rosca a reusit sa isi pastreze titlul obtinut in septembrie 2014, el parcurgand cei 38 de km ai traseului in 2 ore si 35 de minute. El a fost urmat de Adrian Bobocea si de Antonio Vieru, ultimul evoluand mai bine de 20 de km fara şa! In Hall of Fame, Ciprian se afla pe pozitia a doua, dupa Stefan Morcov care conduce cu 3 Trofee castigate.

La 3 ore dupa starul adultilor, 85 de copii au plecat pe un traseu modificat astfel incat sa se evite potecile noroioase. Au fost acordate premii la 26 de categorii, dintre care 8 de copii.

Premiile au fost oferite de Ciuc Radler, Skil, Kandia, Full Color, Fulga, VelopediaShop, Mos Ion Roata si BikeNature. Primele 3 locuri de la ProfiRide au primit premii in bani.

A doua zi, duminica, 18 mai, a avut loc competitia pe echipe Cupa TeamXpert. Urmatoarea competitie organizata de TeamXpert Sports Events in colaborare cu Asociatia Tabere cu Suflet este Cupa 1 Iunie, cara va avea loc duminica, 1 iunie, tot in Parcul Natural Comana.

Iata cateva informatii suplimentare: Rezultate, Galerie, Kit, Premii, Taxa, Magazine partenere, Parteneri

Foto: Adrian Scurtu

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, BikeFest, Comana. Bookmark the permalink.