Cupa 1 Iunie

1IunieDe Ziua Copilului, va invitam la o noua competitie de mountainbike in Parcul Natural Comana. Competitia este organizata de Asociatia Tabere cu Suflet si este Gratuita.
Concursul este fara Taxa de participare, toate costurile de participare fiind acoperite  de Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul Sport pentru toti Copiii.

INSCRIERILE se deschid luni, 26 aprilie.

Concursul se desfasoara pe traseul Copiilor sau pe un alt traseu lung de 6 km, preponderent pe drumuri forestiere.

Vor fi 5 categorii de varsta agreate in sistemul TeamXpert Race Club: Pitici (sub 7 ani), Copii (8-9 ani), Spiridusi (10-11 ani) si Uriasi (peste 12-13 ani).

Copiii vor primi diplome si premii.

____________________________

Tabere cu Suflet este o Asociatia Nonprofit care dezvolta si implementeaza programe si organizeaza competitii pentru copii si adulti.

Sport pentru toti Copiii este unul din programele WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, ce are ca obiectiv dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Se pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.
Prin programul Sport pentru toti copiii, Asociatia Tabere cu Suflet acopera partial sau in totalitate costurile de participare ale copiilor sub 13 ani la diferite competitii sportive.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, AlteCompetitii, Comana and tagged , , . Bookmark the permalink.