Programul FARA TAXA

TabereCuSuflet.211FARA TAXA este un program al Asociatiei Nonprofit Tabere cu Suflet pentru o Lume mai buna. Prin Programul FARA TAXA, persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate la inscrierea la diverse competitii. Programul se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

Ultima cerere pentru programul Fara Taxa apartine lui Paul Florin Tanase, un copil de 10 ani.
“Juniorul isi doreste participarea dar posibilitatile financiare nu ne permit inscrierea lui” ne spune tatal sau in motivare. Mama lui este somera iar tatal lui are salariu injumatatit de o proprire.
Cererea a fost aprobata iar Paul a concurat la Comana Bike Fest 2014 FARA TAXA.

Update: In perioada mai 2014 – mai 2015, Paul a beneficiat nu numai de gratuitate la concurs, ci si de mai multe tabere si activitati gratuite. Tatal sau, Cristi Airinei, a fost ajutat si el prin programele WeCare Ajutor pentru o Luma mai Buna si Sprijin pentru Voluntari. Dupa toate acestea, pe 13 mai 2015, tatal sau ne-a reprosat ca nu i-am oferit un Mar la o tura pe care am organizat-o si la care Paul era invitat fara taxa. Reprosul a continuat prin postari ironice, pe aceeasi tema, pe facebook. Caci “binele nu este primit pana nu este rasplatit cu rau” dupa cum spunea parintele John de la Biserica Rusa.
Tatal sau a cerut sa “stergem mizeria asta”, referindu-se la acest post.  Vezi de ce publicam aceste Informatii

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, BikeFest, FARA TAXA. Bookmark the permalink.