Tombola

Tombola2La finalul concursului va avea loc o Tombola cu premii oferite de Skil, la care vor participa toti concurentii inscrisi in competitie.

Ultima Tombola pe care am organizat-o a fost la editia din 2012 (vezi foto). Au urmat doua editii fara Tombola, probabil ca ati remarcat lucrul acesta. Din pacate orice sistem am fi folosit, se gasea cineva care sa conteste rezultatul, motiv pentru care, cu regret am renuntat 😦

Tombola are farmecul ei si e pacat sa nu mai aiba loc:) De aceea revenim si, ca sa evitam orice neincredere, anuntam din timp modul propus de desemnare a castigatorului. Iata-l:

Tombola va avea loc la finalul competitiei, dupa Premiere.
La Tombola pot participa toti concurentii inscrisi in competitie si prezenti la tragerea la sorti.
Castigatorul va fi desemnat print tragerea la sorti a numarului de concurs. Vor fi cate 10 biletele impaturite, de la 0 la 9. Pentru fiecare premiu vor fi cate 3 extrageri publice, facute de persoane diferite, una pentru cifra unitatilor, alta pentru zeci si ultima pentru sute. Numarul castigator va fi anuntat public, iar premiile vor fi acordate pe loc. Premiile nerevendicate vor fi trase din nou la sorti. Premiile vor fi ridicate pe baza semnarii unui proces verbal. Pentru a evita orice urma de indoiala, participantii vor fi invitati sa extraga biletelele.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, TeamXpert Sports Events and tagged , . Bookmark the permalink.