Cupa 1 Iunie

1IunieDe Ziua Copilului, Asociatia Tabere cu Suflet organizeaza un concurs de mountainbike Probono, pentru Copii, in Parcul Natural Comana.
Concursul este fara Taxa de participare si face parte din programul Sport pentru toti Copiii. Concursul se va desfasura pe 5 categorii de varsta: Pitici (sub 7 ani), Copii (8-9 ani), Spiridusi (10-11 ani) si Uriasi (peste 12-13 ani). INSCRIERILE se fac  aici, iar daca aveti deja un cont TeamXpert Race Club, intrati aici.
Mai multe detalii cat de curand pe blogul Tabere cu Suflet.

Tabere cu Sufleteste o Asociatia Nonprofit care dezvolta si implementeaza programe si organizeaza competitii pentru copii si adulti.

Sport pentru toti Copiii este unul din programele WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, ce are ca obiectiv dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Se pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.
Prin programul Sport pentru toti copiii, Asociatia Tabere cu Suflet acopera partial sau in totalitate costurile de participare ale copiilor sub 13 ani la diferite competitii sportive.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro
This entry was posted in 2014, AlteCompetitii and tagged , , , . Bookmark the permalink.